Sä et näe, mutta sä tunnet kuinka ne haalenneet silmät tuijottaa jossakin, ilmeettömänä. Sun poski tai käsi tuntee vaan sen hipaisun, melkein kuin pienen henkäyksen, ja sillä hetkellä sä et ajattele että se oli tarkoituksenmukainen. Sä et edes välttämättä huomaa sitä, niin hento se kosketus on, mutta sitä suurempi tarkoitus sillä on. Se kosketus tulee täysin toisesta maailmasta, harson takaa, ihan kuitenkin tuosta meidän läheltä, ihan vierestä. Joskus se on päivittäistä, joskus menee pitkä aika kun tapahtuu yhtään mitään. Saatat nähdä vilauksen, kuulet äänen mitä et pysty selittämään. Saat sisäisesti jonkun ajatuksen, joka jää ihmetyttämään sinua. Joskus vaan on pakko sanoa kanssakulkijalle joku asia mikä ihmetyttää vastaanottajaa... -katsoin kristallipallostani...

Joku tavara pilkahtaa väärästä paikasta, siis se tavara on mystisesti vaihtanut paikkaa. Sun auton avaimet häviää just silloin kun sä tarvitset niitä. Joskus sun vaan on pakko lähteä kotoa 10 min ennen määräaikaa........... niillä on tarkoituksensa, ja sua estetään tai patistetaan, tai pistetään kokemaan jotakin sellaista mikä sua opettaa ja mikä on sulle tarpeellista.

Kaikilla mystisillä jutuilla on tarkoituksensa, kaikki ei käytä "tuntosarviaan" vaikka ne kaikilla mielestäni on, jotkut ovat herkempiä "tuntosarvineen" .

Taina, älä pelästy. Terveisiä Sinulle...... voikukkia ja päivänkakkaroita tien varrella -------------